sleepimage nieuw bij Turkesteen

Sleepimage

Ieder mens is uniek en heeft een eigen lichaamsbouw, met verschillende lichaamstypes die variëren van een Y-vorm tot bijvoor-beeld een X-vorm. Omdat we allemaal anders gebouwd zijn hebben we een verschillend matras en hoofdkussen nodig om zo ondersteunend en comfortabel te kunnen slapen. Om een goede nachtrust te ervaren is het van belang dat uw matras en hoofdkussen voldoende ondersteuning biedt aan uw lichaam. Een matras dat te zacht is of zijn vorm verliest, kan leiden tot rugpijn, nekpijn en andere ongemakken.

, ,Wist u dat de gemiddelde levens-duur van een matras 8 tot 10 jaar bedraagt en de gemiddelde levens-duur van een hoofdkussen 5 jaar? Daarom is het van cruciaal belang om met enige regelmaat uw matras en hoofdkussen te vernieuwen en te investeren in een matras en hoofdkussen dat de natuurlijke contouren van uw lichaam ondersteunt en de druk gelijkmatig verdeelt”, vertellen de experts van Slaapspecialist Turkesteen uit Veenendaal.

,,Bij Turkesteen begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben wij gekozen voor een speciaal ontwikkelde collectie genaamd sleepimage. Deze collectie omvat alles om aan uw individuele slaapbehoeften te voldoen. Onze sleepimage collectie bestaat uit een reeks matrassen en boxsprings die zijn vervaardigd met alleen hoogwaardige en natuurlijke materialen, waardoor we niet alleen rekening houden met uw slaapbehoeften, maar ook met het milieu.”
,,Natuurlijke materialen zoals organisch katoen, natuurlatex, wol en wildzijde zijn uitstekende keuzes voor matrassen en hoofdkussens. Deze materialen worden gebruikt binnen de sleepimage collectie. De materialen zijn ademend, kunnen ontzettend goed vocht opnemen en reguleren uitstekend uw lichaamstemperatuur. Daarnaast geeft het u een goede en comfortabele ondersteuning. Bovendien zijn natuurlijke materialen hypoallergeen en vrij van schadelijke chemicaliën, wat belangrijk is voor u als u snel last heeft van allergieën en een gevoelige huid.”

sleepimage meting Turkesteen

Een ander voordeel van natuurlijke materialen is hun duurzaamheid. ,,Ze gaan veel langer mee dan synthetische alternatieven en dragen bij aan een duurzamere levensstijl, omdat ze minder belastend zijn voor het milieu. Dit draagt ook bij aan een gezonde slaapomgeving.”

,,Naast comfort biedt de sleepimage een uitgebreide collectie boxsprings in vlakke of verstelbare uitvoering. Door diverse keuzes in hoofdborden en stoffen, kunt u uw slaapkamer naar wens kunt inrichten.”

,,Kortom, het belang van onder-steunend slapen en het gebruik van natuurlijke materialen kan niet worden onderschat als het gaat om het behoud van onze gezondheid en het bevorderen van een goede nachtrust. Investeer in hoogwaardige matrassen en hoofdkussens gemaakt van natuurlijke materialen en geef uzelf de beste kans op een goede nachtrust en een gezonder, gelukkiger leven. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van het perfecte slaapsysteem dat bij u past!”

Meer slaap advies

Turkesteen Bedpartners Huisstofmijt
Bedpartners

1,5 miljoen huisstofmijten Je hebt meer bedpartners dan je denkt

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur