• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Slaapspecialist Turkesteen

Al decennia lang zijn wij de slaapspecialist van de regio.
Bij ons tref je uitmuntende service en de beste slaapoplossingen.

Over 66 jaar Turkesteen!

Slaapspecialist Turkesteen is al meer dan 66 jaar jou vertrouwde adres voor alles rondom lekker slapen. Bij ons kun je rekenen op het beste advies, geweldige service en een aanbod wat je mag verwachten van een echte slaapexpert. 

Team van Slaapexperts

Bij Turkesteen zijn we gespecialiseerd in lekker slapen. Dat klinkt logisch maar het gaat verder dan dat. Met onze unieke slaapmetingen en goed getrainde slaapexperts kunnen we een advies geven dat op jouw lijf geschreven is.

Image

Albert

Slaapexpert – Al vanaf mijn achtste wist ik het al. Ik wil de zaak van mijn ouders overnemen. Sinds ongeveer 30 jaar  werk ik met passie in het bedden vak. De innovaties maken het interessant en leuk. Door de jaren is slapen behoorlijk veranderd en daar spelen we constant op in. Slapen is echt een vak. Klanten blij maken daar gaan we voor.

Image

Charlotte

Slaap- en bedtextielexpert – Het slapen vak is er met de pap lepel ingegoten. Ik zit nu ruim 15 jaar in dit vak en ik vind het een feestje om iedere dag weer met veel passie de klanten te voorzien van het juiste slaapadvies! Sinds 1 augustus jl. ben ik mede eigenaresse geworden van Turkesteen. Een prachtige zaak waar al sinds 1956 de mooiste bedden en bedtextiel verkocht worden. Samen met mijn vriend Albert den Herder sturen we onze vier winkels aan en hebben we vier mooie beddenzaken in Gelderland! Onder de namen Topslapen Arnhem, Elst, Den Herder Harderwijk en Turkesteen Veenendaal. Kortom, ik ben best een beetje trots wat we hebben staan!

Image

Joost

Slaapexpert – Sinds 1990 adviseer ik met veel plezier en passie, klanten die op zoek zijn  naar een nieuw bed met meerwaarde. Ergonomie is daarbij een erg belangrijke factor. Natuurlijk is een bed niet compleet zonder een passend kussen, dekbed en bed textiel. Deze voegen veel waarde toe aan een goede nachtrust. De nacht maakt de dag! Pas als je niet meer een fijne nachtrust hebt, besef je dat pas. Door goed te luisteren, mijn ervaring en de tijd te nemen, ga ik samen met u de best passende oplossing voor u zoeken. Natuurlijk wil het oog ook wat, ook daar kan ik u ook goed in adviseren. Een bed passend in uw smaak, betreffende kleur en vormgeving. Ik hoop u te mogen ontvangen, onder het genot van koffie of misschien liever thee.

Image

Suzanne

Slaapexpert – Vanaf augustus 2022 ben ik werkzaam bij dit prachtige bedrijf. U kunt mij vinden in Veenendaal bij Turkesteen, Topslapen in Elst en bij Topslapen in Arnhem. Ruim 10 jaar geleden ben ik in de beddenwereld terecht gekomen. Gestart in de verkoop, toen ben ik product en verkooptraining gaan geven door het hele land. Daarna ben ik Salesmanager geweest om nu weer uit te komen bij wat ik het liefste doe, mensen adviseren. Slapen wordt vaak onderschat, ondanks dat we 1/3 van ons leven in bed doorbrengen. Moe, stijf en of vage lichamelijke klachten worden vaak verweten aan ons drukke leven. Wij verkopen geen medische wonderen. Mijn uitgangspunt is, doormiddel van het juiste advies, u een betere nachtrust hebt zodat u overdag uw energie kan gebruiken voor leuke dingen. Als ervaren verkoop adviseuse met als specialisatie ergonomisch slapen, geef ik u graag persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze bij het uitzoeken van een nieuw bed, matras en of kussen. Zie ik u gauw in de een van onze winkels

Image

Lizzy

Slaap- en bedtextielexpert – Mijn naam is Lizzy Marlène Segond von Banchet en ik ben geboren en getogen in Veenendaal. Ik heb twee bonuskinderen en sinds kort oma van een prachtige kleindochter. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als verkoopadviseur bij Slaapspecialist Turkesteen. Een prachtige beddenspeciaalzaak waar ik met veel plezier klanten adviseer met betrekking tot exclusieve bedden & bedtextiel. Naast de salesactiviteiten houd ik mij graag bezig met de styling van de winkel. Mijn doel is dat iedere klant zich thuis voelt bij Turkesteen. Dit doe ik door een prettige sfeer te creëren in de winkel. Om vervolgens op professionele wijze een op maat en persoonlijk advies te geven en daarbij de juiste producten aan te bieden. Als klanten vervolgens terugkomen met de mededeling “ ik heb zo lekker geslapen” dan heb ik mijn doel bereikt en sluit ik af met “Tot uw Dienst’ oftewel “ At Your Service” !

Vraag de sleepimage aan

Met behulp van onze sleepimage ontvang je bij Slaapspecialist Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en weet je klachten te verminderen. Ontdekken welke slaapoplossing op jouw lijf geschreven is? Vraag nu jouw slaapadvies aan.
Advies

Maak een afspraak

We heten je graag welkom in onze prachtige winkel in Veenendaal. Plan nu een afspraak en krijg alle tijd met één van onze slaapexperts. We voorzien je van een bakje koffie en nemen uitgebreid de tijd voor een goed advies.
Advies

Volop bekende merken: Auping Perzona Swissflex Hasena En meer

Hasena logo
Swissflex logo

Sfeerbeelden van onze luxe winkel

De aankoop van een bed doe je niet dagelijks en is een beslissing waar je een redelijke tijd mee vooruit moet. Hierdoor vinden wij het dan ook erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt en hier hoort proefliggen in onze ogen zeker bij. Maak een afspraak met één van onze slaapexperts, kom proefliggen in onze winkel en ontvang slaapadvies op maat.

Garanties zijn afhankelijk per merk en per model. De garantie die wij vanuit Turkesteen hier bovenop doen is dat jij altijd kan rekenen op ons deskundig advies. Hierdoor ga jij altijd met de beste slaapoplossing naar huis. Hiernaast bieden wij de volgende garanties:

  • Omruilgarantie binnen 30 dagen.*
  • 10 jaar garantie* op alle bodems en matrassen vanaf €500,00 (per item)
  • Kosteloos advies styliste. 
  • Geen voorrijkosten bij de service die wij verlenen.
  • Kosteloos haal/breng service indien het moeilijk is zelfstandig te komen.
  • Advies aan huis, voor iedereen die het prettig vindt thuis te worden voorgelicht.
  • Kosteloos een leenbed bij langere levertijd.

Met de sleepimage onderzoeken wij in onze winkel aan de hand van jouw profielscan de ideale opbouw van het matras. Met deze inzichten kunnen we je een ultiem advies geven over welke slaapoplossing past bij jouw lichaam. Plan nu een slaapadvies gesprek in en ontvang slaapadvies op maat.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 10:00 en 17:30 uur (zaterdag geopend tot 17:00 uur).

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.