sleepimage matrassen

Voortaan wel uitgerust wakker worden?
Slaap dan op een sleepimage matras en ontdek waarom dit matras perfect past bij jouw lichaam.

elke nacht goed, elke dag beter

Drie pocketveer matrassen en een 100% natuurlatex matras: de Sleepimage matrassencollectie biedt voor ieder wat wils. Kies uit matrassen die speciaal ontworpen zijn voor verschillende lichaamstypen en geniet van extra comfort met een afdeklaag van natuurlijke latex. Er zijn vier verschillende hardheden: van zacht tot extra stevig, zo vind je altijd een matras die perfect aansluit bij jouw individuele wensen.

sleepimage pocketveer matrassen

Drie pocketveer matrassen, perfect op maat van jouw lichaam
De Sleepimage collectie biedt drie pocketveer matrassen: Silver, Gold en Platinum. Elk matras is uniek in opbouw en ondersteuning, met afdeklagen en pocketveren die perfect aansluiten bij jouw lichaamsprofiel.
 • Silver Pocket: De Silver Pocket is ons instapmodel, met een stevige basis en comfortabele afdeklaag. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Gold Pocket: De Gold Pocket biedt extra ondersteuning en comfort dankzij de hogere pocketveren en dikkere afdeklaag. Perfect voor mensen met een gemiddeld lichaamsgewicht.
 • Platinum Pocket: De Platinum Pocket is ons topmodel, met de beste materialen en hoogste comfort. De pocketveren zijn extra hoog en de afdeklaag is gemaakt van natuurlatex. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar ultieme ondersteuning en comfort.
Meest verkocht

Het sleepimage matras die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door sleepimage boxsprings bij Turkesteen

Sleepimage 100% Natuurlatex matras

De Sleepimage Platinum Latex is onze topmatras, gemaakt van 100% natuurlatex van de beste kwaliteit. Geproduceerd in Nederland, voldoet deze matras aan de meest strenge eisen.

Goed voor jou én het milieu:
Natuurlatex is niet alleen comfortabel, maar ook CO2-negatief. De rubberboom neemt meer CO2 op dan er vrijkomt bij productie, transport en recycling. Zo geniet je van een heerlijk slaapklimaat met een gerust geweten.

Drie hardheden voor perfecte ondersteuning:
De Platinum Latex is verkrijgbaar in soft, medium en stevig. Kies de hardheid die past bij jouw lichaam en geniet van optimale ondersteuning.

De voordelen van natuurlatex:
 • Uitstekende ventilatie: Slaap altijd koel en comfortabel.
 • Drukverlagend: Voorkomt pijnklachten en bevordert de doorbloeding.
 • Lange levensduur: Gaat jarenlang mee.
 • Anti-allergisch: Hygiënisch en geschikt voor mensen met allergieën.

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Slaapcomfort op maat met sleepimage

Bij slaapspecialist Turkesteen in Veenendaal vinden we dat jouw slaap onze aandacht verdient. Daarom werken we met de unieke Sleepimage collectie en hun innovatieve meetsysteem om je te helpen het perfecte slaapcomfort te vinden.

Drie stappen naar jouw ideale slaapadvies:

 1. Intake: We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en eventuele lichamelijke ongemakken te bespreken, onder het genot van een kopje koffie of thee.
 2. Sleepimage meting: Met ons geavanceerde meetsysteem maken we een foto van je lichaamshouding. Dit geeft ons waardevolle informatie over jouw lichaamstype en slaapgewoontes.
 3. Testen van de boxspring: Op basis van de meting adviseren we je een matras, hoofdkussen en boxspring. Je kunt deze uitgebreid testen in onze winkel.

Ervaar het verschil:

De Sleepimage collectie is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt optimale ondersteuning. Door de perfecte combinatie van matras, hoofdkussen en boxspring geniet je van een heerlijke nachtrust en word je uitgerust wakker.

Maak vandaag nog een afspraak:

Kom langs in onze winkel in Veenendaal en ervaar zelf de voordelen van sleepimage. We helpen je graag met het vinden van het perfecte slaapcomfort voor jou.

Waarom kiezen voor sleepimage:

 • Uniek meetsysteem voor een gepersonaliseerd advies
 • Natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat
 • Optimale ondersteuning voor een betere nachtrust
 • Uitgebreide collectie matrassen, hoofdkussens en boxsprings
 • Ervaren slaapadviseurs die je graag helpen

Jouw perfecte nachtrust begint bij Turkesteen!

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur