Schramm boxspring logo

Schramm matrassen
Sinds 1923 en in de toekomst

Iedereen die ooit op een matras van SCHRAMM heeft geslapen, wil niet meer zonder dit comfort. Omdat wij mensen, vooral in de zeer hectische tijden van vandaag, hebben onderkend dat een goede nachtrust een belangrijke factor is voor een gezonder leven. Nergens kun je beter ontspannen dan op een perfect doordacht matras. De op maat gemaakte bedden en matrassen worden altijd op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Highlights

Schramm matras Mythos

Ervaar slapen en wakker worden in pure luxe met matras Mythos van Schramm. Dankzij het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces wordt een lange levensduur en sublieme nachtrust gegarandeerd. De ambachtelijke, blinde hechting maakt het mogelijk de materialen zonder lijm te fixeren. Deze techniek staat garant voor een stabiele vorm en uitstekend ademend vermogen van de verwerkte stofferingsmaterialen.
Meest verkocht

de SCHRAMM die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Schramm matras en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door SCHRAMM Matrassen bij den Herder

Schramm matras Davina

Slaapcomfort op het hoogste niveau: ervaar een optimale nachtrust op het Divina matras van Schramm. Innovatie en ambachtelijke vakmanschap gaan hand in hand. Matras Divina is vervaardigd uit natuurlijke materialen met de hoogste kwaliteitsstandaard en met de hand geproduceerd met een scherp oog voor detail.

Met uiterste precisie worden de matrassen van Schramm ontwikkeld en geproduceerd. Tijdens het ambachtelijke maakproces worden de natuurlijke materialen in het Divina matras gefixeerd zonder tussenkomst van lijmmiddelen. Deze techniek staat garant voor een stabiele vorm en uitstekend ademend vermogen van de verwerkte materialen.
Topmodel
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Schramm matras is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur