Nolte Schuifdeurkasten bij Turkesteen

Nolte staat bekend om zijn goede kwaliteit en vele mogelijkheden. Alles op maat gemaakt.

Gewoon het allerbeste

Met de Nolte schuifdeurkasten heb je de mogelijkheid om deze volledig aan te passen aan jouw voorkeuren, zodat de kast perfect aansluit bij jouw interieur en garderobe. Of je nu kiest voor een luxueuze uitstraling of een meer ingetogen stijl, je kunt de look van de kast bepalen met de verschillende glaspanelen en spiegels. Dankzij de soepele glijbeweging van de deuren op de rail zijn ze gemakkelijk te openen.

Highlights

Nolte Mercato

De Mercato schuifdeurkast, vervaardigd in Duitsland, biedt een breed scala aan opties. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit diverse formaten, ontwerpen, kleuren en meer. Bijvoorbeeld, je kunt ervoor kiezen om de middelste deur in een andere kleur te hebben dan de buitenste deur, waardoor je een unieke uitstraling kunt creëren.
Meest verkocht

de Nolte die bij je past

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Expert

Raak geïnspireerd door Nolte  bij Turkesteen

Nolte Concept Me

De Concept Me kast van Nolte biedt voldoende ruimte voor al je spullen en zorgt voor een overzichtelijke opslag. Deze kast is ontworpen met tal van slimme opbergoplossingen, zodat je alles gemakkelijk kunt vinden en organiseren.
Topmodel
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur