Schuifdeurkasten van hoge kwaliteit

Schuifdeurkasten volledig inrichten op jou behoefte?
Ontdek samen met onze experts welke opties er mogelijk zijn en maak dromen waar.

Wat is een schuifdeurkast

Een kast met schuifdeuren functioneert door middel van een rail waarlangs de wieltjes soepel bewegen. Het belangrijkste kenmerk van dit type kast is de bescheiden ruimte die het inneemt. Deze kast bestaat minimaal uit twee deuren, maar kan op maat worden samengesteld. In onze winkel bieden we schuifdeurkasten aan van Nolte. Nolte heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden en opties.

Voordelen van een schuifdeurkast

Een schuifdeurkast biedt de mogelijkheid om volledig op maat en naar eigen voorkeur te worden samengesteld. Hierdoor heb je controle over zowel de indeling als de afmetingen. Bovendien is dit type kast ruimtebesparend, omdat er geen openslaande deuren zijn bij het openen. Dit maakt het mogelijk om de beschikbare opbergruimte in elke kamer optimaal te benutten. Bovendien past deze kast perfect in verschillende soorten kamers, of ze nu klein, groot, modern of meer traditioneel zijn.

Schuifdeurkasten op maat

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Schuifdeurkasten van Nolte

Verken onze collectie schuifdeurkasten met een breed scala aan opties. Ontdek welke modellen we beschikbaar hebben.

Noteborn schuifdeurkasten

Maatwerk schuifdeurkasten van de grond tot aan het plafond. Ontdek welke modellen we hebben staan.
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Wij hebben meerdere modellen in de winkel staan. Maar uiteindelijk gaat het erom wat er past in jullie slaapkamer.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 10:00 en 17:30 uur. (Op zaterdag tot 17:00 uur)

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur