Alleen Topkwaliteit Met
Nolte draaideurkasten Bij Turkesteen

Nolte draaideurkasten staan bekend om zijn goede kwaliteit en vele mogelijkheden. Alles op maat gemaakt.

Nolte Draaideurkasten

Nolte schuifdeurkasten bieden ultieme personalisatie, waardoor je een kast kunt creëren die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Kies uit een breed scala aan kleuren, materialen, glaspanelen en spiegels om een unieke uitstraling te creëren die past bij jouw interieur en garderobe. De deuren glijden moeiteloos open dankzij hoogwaardige rails, wat zorgt voor gebruiksgemak en een luxueuze uitstraling. Ervaar de Duitse precisie en kwaliteit van Nolte schuifdeurkasten en geniet jarenlang van jouw droomkast.

Highlights

Nolte Horizont 100/110

Hoogwaardige draaideurkasten met 10 jaar garantie:

De Horizont 100/110 draaideurkasten blinken uit in kwaliteit. Dit ervaart u niet alleen in het gebruik, maar ook aan de royale garantietermijn van 10 jaar. Laat uw fantasie de vrije loop met de eindeloze mogelijkheden. Kies uit diverse houtsoorten, glaspanelen en hoogglans uitvoeringen, of combineer deze naar wens. Creëer uw perfecte kast die naadloos aansluit bij uw stijl en behoeften.
Meest verkocht

de Nolte die bij je past

Onze kasten adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Expert

Raak geïnspireerd door Nolte  bij Turkesteen

Nolte Concept Me

Vergeet overvolle lades en zoekgeraakte spullen. De Nolte Concept Me kast biedt een zee aan ruimte en slimme opbergoplossingen, waardoor je alles moeiteloos terugvindt. Geniet van een overzichtelijk interieur waar alles een vaste plek heeft. De kast is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat je hem perfect kunt afstemmen op jouw stijl en behoeften.
Topmodel
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur