Slaapkamer Kasten op maat Bij Turkesteen

Bij Turkesteen bieden we een breed scala aan (maatwerk) slaapkamerkasten.
Bekijk wat we te bieden hebben en maak direct een afspraak in de winkel.

Kasten op maat Advies

Specialist in (maatwerk) kasten

Op zoek naar een slaapkamerkast die perfect bij je past? Turkesteen biedt een uitgebreide collectie slaapkamerkasten, zowel standaard als op maat gemaakt. Kies voor de beste kwaliteit en de beste garanties. Onze ervaren kasten adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze belofte

Draaideurkasten

Bij Turkesteen Slapen vind je een uitgebreide collectie draaideurkasten voor je slaapkamer. Kom naar onze winkel en ontdek de vele opties die we je te bieden hebben. Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies op maat.
Draaideur

Inloopkasten

Een inloopkast: de droom voor veel slaapkamers! Ruim, georganiseerd en stijlvol. Bij Turkesteen Slapen vind je een breed scala aan inloopkasten, op maat gemaakt of uit de fabriek. Bezoek onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.
Inloop

Advies voor een kast op maat

Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze
voor jouw slaapkamer. Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ontdek de mogelijkheden die Turkesteen Slapen te bieden heeft.
Advies

Schuifdeurkasten

Turkesteen biedt een uitgebreide collectie schuifdeurkasten voor je slaapkamer. Perfect als je ruimte wilt besparen of gewoon houdt van een moderne uitstraling. Bezoek onze winkel en ontdek de vele schuifdeurkasten die we te bieden hebben.
Schuifdeur

Accessoires en Commodes

Maak je slaapkamer compleet met de stijlvolle accessoires en commodes van Turkesteen! Naast onze prachtige kasten vind je bij ons alles om je droomslaapkamer te creëren. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de mogelijkheden.
Extra's

Maak een afspraak

Onze slaapadviseurs bij Turkesteen, helpen je graag met alles op het gebied van kasten, maatwerk en slaapkameraccessoires. Maak nu vrijblijvend een afspraak met Bessel voor een persoonlijk adviesgesprek.
Advies

Genoeg om een keuze te kunnen maken en staat er niks dat passend voor je is dan is een maatwerk optie altijd mogelijk.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden. 

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

Je kan bij ons terecht tijdens openingstijden én ook zonder afspraak ben je van harte welkom. 

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur