• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Slaapkamer kasten bij Turkesteen

Bij Turkesteen bieden we een breed scala aan (maatwerk) slaapkamerkasten.
Bekijk wat we te bieden hebben en maak direct een afspraak in de winkel.

elke nacht goed, elke dag beter

Wordt jij vaak ’s nachts wakker wordt of heb je last van rug- en nekklachten, dan hebben wij de oplossing voor je.

Wij presenteren met trots onze gratis sleepimage meting, een revolutionaire methode die je inzicht geeft in jouw unieke lichaamsvorm. Onze gespecialiseerde slaapadviseurs staan klaar om je te begeleiden. Met behulp van een uitgebreide intake en een nauwkeurige scan in onze winkel, creëren wij het ultieme slaapcomfort op maat voor jou.

Wat maakt onze sleepimage methode zo bijzonder? Het is de perfecte combinatie van wetenschap en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat geen twee slapers hetzelfde zijn, en daarom wordt jouw slaapcomfort volledig aangepast aan jouw individuele wensen en behoeften.

Wacht niet langer op een goede nachtrust. Ontdek het geheim van beter slapen met onze sleepimage meting.

Waarom de sleepimage meting?

Onze slaapexpertise, die generaties lang in onze families is doorgegeven hebben we gebruikt voor de ontwikkeling van een revolutionair onafhankelijk meetsysteem genaamd Sleepimage.

Sleepimage is het resultaat van samenwerking tussen drie toonaangevende slaapspecialisten. Dit geavanceerde meetsysteem is ontworpen om jou te voorzien van persoonlijk slaapadvies dat gebaseerd is op jouw unieke slaapwensen, lichaamsvorm en slaapgedrag.

Waarom is Sleepimage zo belangrijk? Omdat het ervoor zorgt dat je het perfecte bed of matras kiest dat naadloos aansluit op jouw behoeften. Een goed passend matras vermindert de drukpunten, waardoor je dieper en rustiger slaapt, en je lichaam de kans krijgt om volledig te herstellen tijdens je diepe slaapfases.

Met de Sleepimage meting verminderen we ook de kans op veelvoorkomende klachten, zoals nekklachten, schouder- en rugklachten, heupklachten en tintelende handen en armen. Jouw welzijn staat bij ons voorop, en met Sleepimage willen we ervoor zorgen dat je iedere nacht geniet van een herstellende en pijnvrije slaap.

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

Lekker slapen is een fluitje van een cent met sleepimage

Slapen lijkt misschien als een inactiviteit, maar dat is het zeker niet. Onze spieren, hersenen, armen en al onze lichaamscellen hebben dagelijks voldoende rust nodig om te herstellen van de dagelijkse inspanningen. Om dit elke nacht optimaal te bereiken, heeft je lichaam de juiste ondersteuning nodig.

Een bed en matras die specifiek zijn afgestemd op jouw lichaam bieden de broodnodige ondersteuning waar je het nodig hebt. Ontdek hoe jouw nachtrust kan bijdragen aan een energiek en actief leven.

Lekker slapen een fluitje van een cent met Sleepimage

Slapen lijkt misschien als een inactiviteit, maar dat is het zeker niet. Onze spieren, hersenen, armen en al onze lichaamscellen hebben dagelijks voldoende rust nodig om te herstellen van de dagelijkse inspanningen. Om dit elke nacht optimaal te bereiken, heeft je lichaam de juiste ondersteuning nodig.

Een bed en matras die specifiek zijn afgestemd op jouw lichaam bieden de broodnodige ondersteuning waar je het nodig hebt. Ontdek hoe jouw nachtrust kan bijdragen aan een energiek en actief leven.

Met de sleepimage krijg jij antwoord op welk bodytype jij bent

Elk individu is uniek, en dat geldt zeker voor ons lichaam. Toch zijn er enkele cruciale factoren die in aanmerking worden genomen bij het zoeken naar het ideale matras of hoofdkussen voor jou. Deze essentiële overwegingen hebben we gegroepeerd in vier verschillende lichaamstypes. Dit vereenvoudigt jouw zoektocht aanzienlijk en brengt je dichter bij de ultieme nachtrust.

Bodytype Groen

Als je het figuur van een zandloper hebt, Zijn zowel je schouder en heup partij breder dan je taille. Je hebt dus ondersteuning nodig in je taille en je hebt ruimte nodig voor je schouder en voor je heup.

Bodytype Blauw

Een persoon met dit lichaam heeft brede schouders, een smalle taille en smalle heupen. We noemen dit bodytype ook wel een omgekeerde driehoek. Je wilt graag veel ruimte creëren bij de schouder en tegelijkertijd ondersteuning bieden in de taille en bij de heupen.

Bodytype Paars

Typerend voor deze groep is dat de schouders, de taille en de heupen ongeveer allemaal breed zijn. Deze mensen zijn vaak wat lichter of juist wat zwaarder maar hebben allemaal recht postuur.

Bodytype Oranje

Dit model kenmerkt zich door een breed onderlichaam en een smal bovenlichaam. Je heupen, dijen en bovenbenen zijn in vergelijking met je schouders aan de brede kant. Je wilt een wat soepelere heupzone hebben maar tegelijkertijd heb je smalle schouders dus zul je de schouderzone minder voelen.

sleepimage in onze winkel

Maak een afspraak

Onze slaapexperts staan voor jouw klaar in Harderwijk om een gratis sleepimage meting af te nemen. Binnen 15 minuten weet jij precies welk matras of kussen perfect aansluit op jouw persoonlijke lichaamsvormen. Maak een afspraak en ontdek wat een goede nachtrust met je kan doen.
Gratis

Sleepimage, ontwikkeld door drie doorgewinterde slaapspecialisten met families die al generaties lang actief zijn in het slaapvak, is het toonbeeld van expertise en innovatie. Dit onafhankelijke meetsysteem stelt je in staat om met persoonlijk advies dat gebaseerd is op jouw slaapvoorkeuren, lichaamsvorm en slaapgedrag, het perfecte bed of matras te vinden dat naadloos aansluit op jouw behoeften.

Wij geloven in de kracht van gepersonaliseerd slaapadvies, en met Sleepimage maken we deze overtuiging realiteit, zodat jij kunt genieten van een nachtrust die bij jou past.

Nee. De sleepimage scan is geheel verblijvend. Na ons advies op maat is de keuze volledig aan jou wat je hiermee wilt doen. 

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

Je kan bij ons terecht tijdens openingstijden én ook zonder afspraak ben je van harte welkom.