Ruime Keuze kastaccessoires bij Turkesteen

Ontdek samen met onze experts welke kastaccessoires perfect aansluiten op jouw behoeften.
Laat ons je helpen bij het verkennen van de verschillende mogelijkheden en het realiseren van jouw droominrichting.

Accessoires om je kast compleet te maken

Maak jouw slaapkamer kast overzichtelijk en helemaal naar wens door het gebruik van onze kastaccessoires. Met een indeling naar smaak berg je jouw kleding netjes op en voorkom je zoekwerk bij het samenstellen van een outfit. Naast lades en planken kan je ook kiezen voor verlichting en zelfs een kastlift. Wij hebben alles in huis om jouw slaapkamerkast zo compleet mogelijk te maken.

Accessoires voor elke behoefte

Tijdens een afspraak bij ons in de winkel luister wij graag mee naar de behoeftes die spelen bij de zoektocht naar de perfecte kast. Naast het optimaal gebruik maken van de ruimte in de slaapkamer laten wij ook zien wat er mogelijk is met de juiste kastaccessoires.

Kasten altijd op maat

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze met jouw kastaccessoires. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Nolte Kastaccessoires

We bieden een breed scala aan lades, planken, verlichting en meer aan, zodat je jouw slaapkamerkast volledig naar eigen smaak kunt inrichten.

Noteborn Kastaccessoires

Uitgebreid assortiment in lades, planken, verlichting etc. Alles om jouw slaapkamerkast volledig naar eigen smaak in te richten.
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies
Genoeg om een keuze te kunnen maken en staat er niks dat passend voor je is dan is een maatwerk optie altijd mogelijk.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur