Inloopkasten van hoge kwaliteit bij Turkesteen

Laat onze experts je helpen bij het volledig op maat inrichten van je inloopkast, afgestemd op jouw behoeften.
Ontdek samen met hen welke mogelijkheden er zijn en zie je dromen werkelijkheid worden.

Wat is een inloopkast?

De term “inloopkast” is veelvoorkomend, maar wat houdt het eigenlijk in? Een inloopkast is een speciaal ingebouwde ruimte die wordt gebruikt als opslagruimte, meestal voor kleding, maar ook voor andere doeleinden. Bij Den Herder worden alle inloopkasten op maat gemaakt. In onze winkel vind je inloopkasten van merken als Noteborn en Nolte.

Voordelen van een inloopkast

Een belangrijk voordeel van een inloopkast is de ruimte. Als er genoeg ruimte is om er een te bouwen, kunnen we zelfs een inloopkast creëren die om de hoek loopt. Zoals de naam al aangeeft, heeft een inloopkast geen deuren, waardoor alles gemakkelijk toegankelijk is en de kast heel overzichtelijk blijft. Bij Den Herder bieden we een breed scala aan accessoires aan voor dit type kast en kunnen we elke inloopkast voorzien van alle benodigde gemakken.

Inloopkasten op maat

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Nolte Inloopkasten

Verken onze uitgebreide selectie inloopkasten met een overvloed aan mogelijkheden. Ontdek welke modellen wij beschikbaar hebben staan.

Noteborn Inloopkasten

Maatwerk inloopkasten van de grond tot aan het plafond. Ontdek welke modellen we hebben staan.
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte.

Onze inloopkasten zijn op maat te maken, waardoor er heel veel keuze is. In onze winkel vind je de diverse mogelijkheden om zelf je droomkast samen te stellen.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 10:00 en 17:30 uur. (op zaterdag tot 17:00 uur)

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur