Wij herbouwen voor u!

Uit afzonderlijke elementen naar uw voorkeur samengesteld of zelfs als nisoplossing tot op de centimeter nauwkeurig in de ruimte passend, verwelkomt hülsta u en uw gasten met de perfecte entree: stijlvol en zelfbewust in vorm, veelzijdig in functie en ingericht naar uw wensen. Of het nu modulair gecombineerd is, als nisoplossing of kastsysteem, MULTI-DIELE houdt je kledingkast, spiegel en alle accessoires binnen handbereik. Het biedt je een comfortabele zit en geeft de foyer vorm met stijlbewuste accenten van lak, natuurlijk hout en licht. Welkom bij u thuis!

Highlights

Multi Forma

Als populair kastsysteem staat Multi-Forma II voor design, kwaliteit en aanpassingsvermogen. Als je op zoek bent naar de perfecte kast, dan heb je hier keuze genoeg: modellen met schuifdeuren, draaideuren of vouwdeuren en ingenieuze tussenkasten bieden veel ruimte voor je garderobe en je eigen wensen. Ontwerp, binnenwerk en oppervlakken worden ook op maat gemaakt, evenals sneden en afschuiningen. Multi-Forma II toont vele gezichten - van strakke greeploze lak via pure hoogglans tot een combinatie met edel hout. Opslag, perfect van vorm.
topmodel

de hülsta die bij je past

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Expert

Raak geïnspireerd door hülsta  bij den Herder

6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur