• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met Styldecor boxsprings bij Turkesteen

Luxe Bedden van Belgische Ambacht
Bij ons krijgt uw droombed alle toewijding en zorg die het verdient.

Styldecor boxsprings Mooi in detail

Bij Styldecor werken ze met toewijding aan de realisatie van uw droomboxspring. De boxsprings van styldecor verenigen luxe design met geavanceerde matrastechnologie, en dit alles vervaardigd uit de hoogwaardigste materialen. Ze selecteren grondstoffen zorgvuldig op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Iedere boxspringcombinatie wordt met ongekende precisie met de hand vervaardigd in hun eigen ateliers, waarbij aandacht voor detail centraal staat.

Highlights

Styldecor boxspring Modern Uni

Het hoofdbord Modern Uni is een prachtig hoofdbord wat eigenlijk past in ieder eigentijds interieur. De hoogte van het hoofdbord is 100 cm hoog.
Meest verkocht

De Styldecor boxspring die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Boxsprings styldecor | Voor het leven 

Bij Styldecor boxsprings hanteren ze uitsluitend de beste materialen. Hun grondstoffen worden met grote zorg geselecteerd op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je een duurzame boxspring krijgt vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke materialen. De Styldecor boxsprings zijn uitgerust met pocketveren en een bovenlaag voorzien van een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip, wat zorgt voor optimale ventilatie in jouw bed.

Image

Boxspring Styl box

De Styl Box is de standaard Styldecor boxspring met een ventilerende 3D-antislip spiegel en thermisch geharde pocketveren. 

Image

Boxspring Curvette box

Boxspring met opstaande rand van 3cm hoog waardoor uw matras nog beter blijft liggen en een mooiere overgang met de boxspring creëert.

Image

Boxspring deluxe box

De luxe boxspring van styldecor heeft thermisch geharde pocketveren, een 3D-antislip spiegel en is afgewerkt met een dubbele bies.

Raak geïnspireerd door Styldecor boxsprings bij Turkesteen

Styldecor Boxspring Versailles XIII

Wil je echt een statement maken in je slaapkamer en een Hotel Sjiek uitstraling neerzetten kies dan voor de Boxspring Versailles XIII. De hoogte van dit hoofdbord is 130 cm en maar liefst 18 cm dik!

Styldecor boxspring Madeleine de Luxe

Hou je van een klassieke uitstraling en een mooie combinatie van stof afgewerkt met een prachtige houten sierlijst kies dan voor de Madeleine! Dit hoofdbord is met de hand genopt waardoor je echt een hele mooie luxe afwerking krijgt! Dit hoofdbord is 120 cm hoog en 7 cm dik.
Topmodel
10

Service, klantvriendelijkeid en kwaliteit als vanouds.

De nieuwe eigenaar en nieuwe medewerkers hebben de naam Turkesteen, welke jarenlang stond voor goede service, klantvriendelijkheid en kwaliteit, hoog in het vaandel staan. Dat doen ze goed!
- Wageningen
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Service, klantvriendelijkeid en kwaliteit als vanouds.

De nieuwe eigenaar en nieuwe medewerkers hebben de naam Turkesteen, welke jarenlang stond voor goede service, klantvriendelijkheid en kwaliteit, hoog in het vaandel staan. Dat doen ze goed!
- Wageningen
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Styledecor boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies