Styldecor boxsprings Mooi in detail

Bij Styldecor werken ze met toewijding aan de realisatie van uw droomboxspring. De boxsprings van styldecor verenigen luxe design met geavanceerde matrastechnologie, en dit alles vervaardigd uit de hoogwaardigste materialen. Ze selecteren grondstoffen zorgvuldig op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Iedere boxspringcombinatie wordt met ongekende precisie met de hand vervaardigd in hun eigen ateliers, waarbij aandacht voor detail centraal staat.

Highlights

Styldecor boxspring Modern Uni

Een hoofdbord dat past in elk eigentijds interieur is het hoofdbord Mordern Uni. Het hoofdbord heeft een hoogte van 100 cm.

De afwerking van de styldecor boxspings illustreert het pure vakmanschap van deze collectie.

De kern van de matras wordt beschermd door een karakteristieke matrasrand, afgewerkt met een matrasbies met Styldecor logo.
Meest verkocht

De Styldecor boxspring die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Boxsprings styldecor | Voor het leven 

Bij Styldecor boxsprings hanteren ze uitsluitend de beste materialen. Hun grondstoffen worden met grote zorg geselecteerd op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je een duurzame boxspring krijgt vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke materialen. De Styldecor boxsprings zijn uitgerust met pocketveren en een bovenlaag voorzien van een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip, wat zorgt voor optimale ventilatie in jouw bed.

Image

Boxspring Styl box

De standaard Styldecor boxspring met een ventilerend 3D-antislip spiegel en thermisch geharde pocketveren is deze Boxspring Styl Box.

Image

Boxspring Curvette box

Een mooiere overgang met de boxspring krijg je met de Boxspring Curvette Box door de 3 cm hoge opstaande rand. Daardoor blijft ook je matras beter liggen.

Image

Boxspring deluxe box

Onder andere door de dubbele bies is deze boxspring deluxe box een luxe variant. Ook voorzien van 3D-antislip spiegel en Thermische geharde pocketveren.

Raak geïnspireerd door Styldecor boxsprings bij Turkesteen

Styldecor Boxspring Versailles XIII

Een echte hotelkamer uitstraling krijg je met de Styldecor Boxspring Versailles XIII. Wat een sjieke uitstraling. De hoogte van dit hoofdbord is 130 cm en maar liefst 18 cm dik!

Styldecor boxspring Madeleine de Luxe

Een houten sierlijst die met stof is afgewerkt, dat zorgt voor een klassieke uitstraling, Bekijk deze Styldecor Boxspring Madeleine de Luxe eens goed. Die pootjes, dat hoofdbord met de hand genopt. Prachtig.
Topmodel
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Styledecor boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur