sleepimage boxspring

Voortaan wel uitgerust wakker worden?
Slaap dan op een sleepimage boxspring en ontdek waarom deze boxspring perfect past bij jouw lichaam.

Ultiem comfort en ondersteuning

De sleepimage boxsprings combineren duurzaamheid met hoogwaardig comfort. Het stevige houten frame vormt de basis voor de pocketveren, die zorgen voor een optimale ondersteuning van jouw lichaam. De unieke zonering verdeelt de druk over de verschillende zones, met extra aandacht voor de schouders en lendenen. Zo geniet je tijdens de nacht van een perfecte balans tussen comfort en ergonomie.

sleepimage boxspring

De sleepimage boxsprings zijn bekleed met 100% natuurlatex, afkomstig van de rubberboom. Dit materiaal zorgt voor een heerlijk zacht en comfortabel slaapgevoel. De natuurlatex wordt in Nederland geproduceerd, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De strenge controles van de Nederlandse en Duitse keuringsdiensten garanderen dat de natuurlatex van Sleepimage de beste, meest zuivere en ergonomische op de markt is. Zo geniet je niet alleen van een comfortabele nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld.
Meest verkocht

De sleepimage boxspring die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door sleepimage boxsprings bij Turkesteen

sleepimage Boxspring Gold

sleepimage boxsprings Gold worden gestoffeerd met de mooiste meubelstoffen. Kies uit een uitgebreide collectie van diverse stoffen en kleuren, perfect passend bij jouw interieur. Onze stoffencollectie:
 • Uitgebreid assortiment: diverse typen stoffen in vele kleuren
 • Geschikt voor ieder interieur: van modern tot klassiek
 • Hoge kwaliteit: voldoen aan het aantal Martindale
 • Duurzaam: getest op lichtechtheid
Creëer jouw unieke slaapkamer met een sleepimage boxspring, perfect afgestemd op jouw smaak en behoeften.

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Slaapcomfort op maat met sleepimage meting

Bij slaapspecialist Turkesteen in Veenendaal vinden we dat jouw slaap onze aandacht verdient. Daarom werken we met de unieke sleepimage collectie en hun innovatieve meetsysteem om je te helpen het perfecte slaapcomfort te vinden.

In drie stappen naar jouw ideale slaapadvies:

 • Intake: We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en eventuele lichamelijke ongemakken te bespreken, onder het genot van een kopje koffie of thee.
 • Sleepimage meting: Met ons geavanceerde meetsysteem maken we een foto van je lichaamshouding. Dit geeft ons waardevolle informatie over jouw lichaamstype en slaapgewoontes.
 • Testen van de boxspring: Op basis van de meting adviseren we je een matras en hoofdkussen. Je kunt deze uitgebreid testen in onze winkel.

sleepimage ervaar het verschil:

De sleepimage collectie is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt optimale ondersteuning. Door de perfecte combinatie van matras, hoofdkussen en boxspring geniet je van een heerlijke nachtrust en word je uitgerust wakker.

Maak vandaag nog een afspraak:

Kom langs in onze winkel in Veenendaal en ervaar zelf de voordelen van Sleepimage. We helpen je graag met het vinden van het perfecte slaapcomfort voor jou!

Waarom kiezen voor Sleepimage:

 • Uniek meetsysteem voor een gepersonaliseerd advies Natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat
  Optimale ondersteuning voor een betere nachtrust
  Uitgebreide collectie matrassen, hoofdkussens en boxsprings
  Ervaren slaapadviseurs die je graag helpen

Bij Turkesteen in Veenendaal vinden we dat jouw slaap onze aandacht verdient. Daarom werken we met de unieke sleepimage collectie en hun innovatieve meetsysteem om je te helpen het perfecte slaapcomfort te vinden.

In drie stappen naar jouw ideale slaapadvies:

 1. Intake: We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en eventuele lichamelijke ongemakken te bespreken, onder het genot van een kopje koffie of thee.
 2. Sleepimage meting: Met ons geavanceerde meetsysteem maken we een foto van je lichaamshouding. Dit geeft ons waardevolle informatie over jouw lichaamstype en slaapgewoontes.
 3. Testen van de boxspring: Op basis van de meting adviseren we je een matras en hoofdkussen. Je kunt deze uitgebreid testen in onze winkel.

Ervaar het verschil:

De sleepimage collectie is gemaakt van natuurlijke materialen en biedt optimale ondersteuning. Door de perfecte combinatie van matras, hoofdkussen en boxspring geniet je van een heerlijke nachtrust en word je uitgerust wakker.

Maak vandaag nog een afspraak:

Kom langs in onze winkel in Veenendaal en ervaar zelf de voordelen van sleepimage. We helpen je graag met het vinden van het perfecte slaapcomfort voor jou!

Waarom kiezen voor Sleepimage:

 • Uniek meetsysteem voor een gepersonaliseerd advies
 • Natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat
 • Optimale ondersteuning voor een betere nachtrust
 • Uitgebreide collectie matrassen, hoofdkussens en boxsprings
 • Ervaren slaapadviseurs die je graag helpen

Jouw perfecte slaapcomfort begint bij Turkesteen!

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur