Schramm boxspring logo

Sinds 1923 en in de toekomst

Iedereen die ooit op een matrassysteem van SCHRAMM heeft geslapen, wil niet meer zonder dit comfort. Omdat wij mensen, vooral in de zeer hectische tijden van vandaag, hebben onderkend dat een goede nachtrust een belangrijke factor is voor een gezonder leven. Nergens kun je beter ontspannen dan in een perfect doordacht slaapsysteem. De op maat gemaakte bedden en slaapsystemen worden altijd op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Highlights

Schramm boxspring Origins

Schramm boxspring Origins Basis is één van de grootste beddenlijnen van het steeds zeldzamer wordende familiebedrijf uit Duitsland. Deze basis boxspring heeft een meerlaagse vulling van hoogwaardige stoffeermaterialen en wordt op een zorgvuldige wijze op een frame van massief hout gemonteerd. De Origins Basis is een tweematrassensysteem dat bestaat uit een geïntegreerd, verend ondermatras en een pocketveermatras. Door de veerconstructie is in alle richtingen luchtcirculatie mogelijk, zowel verticaal als horizontaal. De ontelbare combinatiemogelijkheden maken het mogelijk om met deze boxspring een droombed naar wens samen te stellen!
Meest verkocht

de SCHRAMM die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Schramm boxspring en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door SCHRAMM bij den Herder

Fier

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.
Topmodel
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Schramm boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur