• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met Perzona bij Turkesteen

Jouw lichaam, jouw slaap, jouw matras
Het is tijd voor een echt persoonlijk matras

Altijd een boxspring die bij je past

Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design. Geniet van een unieke boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring een negatieve verstelstand, die ideaal is voor buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht.

Highlights

Perzona 4M

Slapen, tv kijken, lezen, opstaan of anti-snurk er is altijd een instelling die bij jou past met deze boxspring. De Perzona 4M boxspring met progressieve 7-zone pocket en 4 krachtige stralingsarme motoren. Slapen, tv kijken, lezen, opstaan of anti-snurk
Meest verkocht

de Perzona die bij je past

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan

Perzona Vlak

Voorzien van een stalen frame met 7-zone pocketveren.

Perzona 2M

Voorzien van een progressieve 7-zone pocket en 2 stralingsarme motoren.

Raak geïnspireerd door Perzona  bij Turkesteen

Perzona 4M+

De meest complete boxspring die je tegen zult komen. De Perzona 4M+ is namelijk uitgebreid met een massagesysteem met 5 programma's. Nieuwsgierig? Kom proefliggen in onze winkel.
Topmodel
10

Uitstekende service en kwaliteit

Goed en eerlijk advies.
- Veenendaal
226 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Uitstekende service en kwaliteit

Goed en eerlijk advies.
- Veenendaal
226 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies