• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met AVEK bij Turkesteen

Slapen als in een 5 sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van het Friese merk AVEK.

90 jaar ervaring in lekker slapen

Sinds 1927 produceert Avek vanuit Fryslân hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken alles zelf. Daarom kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Highlights

Ninety

Een zeer complete Avek boxspring met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand.
Meest verkocht

de AVEK die bij je past

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan

Raak geïnspireerd door AVEK bij den Herder

Fier

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.
Topmodel
10

Uitstekende service en kwaliteit

Goed en eerlijk advies.
- Veenendaal
226 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Uitstekende service en kwaliteit

Goed en eerlijk advies.
- Veenendaal
226 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies