• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met Wa'core bij den Herder

Het waterbed is allang niet meer wat het was. De vele ontwikkelingen en trends die zich binnen deze markt hebben
ontwikkeld hebben ervoor gezorgd dat het waterbed vandaag de dag bijna niet meer is te onderscheiden van een conventioneel matras.

Gewoon het allerbeste

Het ene waterbed is het andere niet. Er zijn nogal wat verschillen in bijvoorbeeld de hardheid, het gewicht en de stabilisatie van een waterbed. De kwaliteit hangt vervolgens af van de het soort vinyl, verwarmingselementen, covers, schuimranden en bodemplaten. Bij Den Herder willen wij u uitsluitend de beste kwaliteit aanbieden en daarom kiezen wij al jarenlang voor de waterbedden van Wa’Core. Zij produceren al meer dan 30 jaar waterbedden van topkwaliteit.

Highlights

Wacore waterbed

Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Wa'Core gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. Het comfort komt verder tot uiting in de instelbare warmte en de stabilisatie van het watermatras. Het uitgebreide assortiment aan Wa’Core waterbedden zorgt ervoor dat er voor ieders slaapvoorkeuren een passende optie is.
Meest verkocht

de Wacore die bij je past

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan
8

De levering van het bed is prima verlopen alles ging goed op tijd zoals afgesproken.

Het bed slaapt heerlijk.
- Ede
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
8

De levering van het bed is prima verlopen alles ging goed op tijd zoals afgesproken.

Het bed slaapt heerlijk.
- Ede
213 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een waterbed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies