Tecfor care Freestyle Plus Lattenbodem

Met het Freestyle Plus Bed in Bed systeem voor je zorgbed kun je genieten van het comfort en de functionaliteit
van een hoog-laag bed, zonder afscheid te nemen van je eigen vertrouwde ledikant.

Elba milaan hoog laag bed tecfor care

Freestyle plus lattenbodem

Een hoog-laag bed met lattenbodem kan meestal gemakkelijk worden geïnstalleerd in je bestaande bedframe. Hierdoor kun je blijven slapen in je eigen vertrouwde bed, maar profiteren van de voordelen van een hoog-laag bed. Naast deze lattenbodem voor hoog-laag bedden bieden we ook bijpassende ledikanten aan met extra opties, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Highlights

Freestyle Plus hoog laag lattenbodem

De Freestyle Plus hoog-laag lattenbodem combineert het geavanceerde Freestyle flatframe lattenbodem met het innovatieve ECO-BiB systeem (Eco Bed in Bed systeem). Dit garandeert niet alleen een ongeëvenaard slaapcomfort dankzij de 42-lats lattenbodem, maar integreert ook moeiteloos de functionaliteit van een hoog-laag bed. Met zijn zelfdragende constructie is de Freestyle Plus een meesterwerk dat perfect past bij elke ledikant.
Meest verkocht

Gemak van het Freestyle Plus hoog laag bed

Het rugdeel van het Tecfor Freestyle Plus hoog-laag bed kan tot een hoek van 70 graden omhoog worden gebracht, waardoor je gemakkelijk rechtop kunt zitten in bed.

Het voetendeel van het Tecfor Freestyle Plus bed kan tot een hoek van 30 graden omhoog worden gebracht, waardoor je benen ontspannen kunnen rusten in een comfortabele en gezonde positie.

Het Freestyle Plus bed is in hoogte verstelbaar, waardoor verzorging op de juiste werkhoogte kan plaatsvinden. Dit maakt het bed ideaal voor zorgdoeleinden.

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Kenmerken Freestyle Plus hoog laag bed

Optioneel Freestyle Plus hoog laag bed

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Turkesteen

10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur