Tecfor care Hoog Laag bed Lattenbodem

Een goed zorgbed?
Wij begrijpen dat een goede zorg begint bij een goede nachtrust.

Tecfor care hoog laag bed logo

Hoog Laag bed lattenbodem

Een hoog laag bed lattenbodem kan meestal gemakkelijk geplaatst worden in je huidige bedombouw. Dat betekent dat je gewoon in je eigen bed kunt blijven slapen, maar wel met het gemak van een hoog laag bed. Naast deze hoog laag bed lattenbodem hebben we ook Hoog laag bed ledikanten die bij elkaar passen, iets meer opties hebben en in diverse uitvoeringen

Highlights

Freestyle Plus hoog laag lattenbodem

De Freestyle plus hoog laag lattenbodem is een combinatie van de Freestyle flatframe lattenbodem samen met het ECO-BiB systeem (Eco Bed in Bed systeem). De Freestyle Plus geeft een hoog slaapcomfort door 42-lats lattenbodem en het gemak van de functionaliteit van een hoog laag bed. Geschikt voor alle ledikanten door zijn zelfdragende constructie.
Meest verkocht

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Turkesteen

6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
6

Prima

3 sterren, had ook 4 of 5 kunnen zijn. Heb geen vergelijkings materiaal. Maar....fijn geholpen in de winkel. Montage precies volgens afspraak.
- Veenendaal
251 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur