Elba Royal Hoog-Laag bed

Het Elba Royal ledikant kan dienen als een hoog-laag bed voor zorgdoeleinden.
Geniet van het gemak en de functionaliteit van een hoog-laag bed in een prachtig nieuw ledikant.

Elba Royal ledikant hoog-laag zorgbed

Elba Royal met ledikant

De ELBA ROYAL met ledikant is een luxe tweepersoonsbed van hoge kwaliteit, voorzien van talrijke verstelmogelijkheden en voldoet aan alle moderne comfort- en ergonomische eisen van een zorgbed. Dit bed is verkrijgbaar in drie verschillende stofsoorten en vijf kleuren, waardoor er voor elk interieur een passende optie is. De ELBA ROYAL met ledikant is ideaal voor thuisgebruik, maar ook zeer geschikt voor gebruik in verpleeghuizen.

Highlights

Elba Royal ledikant van Tecfor Care

De ELBA ROYAL is beschikbaar in een tweepersoonsuitvoering.

Dankzij de eenvoudig bereikbare en te bedienen centrale rem kunnen de bedden gemakkelijk naast elkaar worden geplaatst. Het bed kan later moeiteloos worden omgebouwd tot twee aparte eenpersoonsbedden. Optioneel kunnen zijhekken, een bedpapegaai met traingelgreep en/of bedverlichting worden toegevoegd om het bed nog completer te maken.

Een tweepersoons ELBA ROYAL kan ook worden geconfigureerd met aan één zijde een ledikant en aan de andere zijde een hoog-laag bed.
Meest verkocht

Gemak van het Elba Royal Ledikant

Het rugdeel van het Tecfor Elba Royal hoog-laag bed kan tot een hoek van 70 graden omhoog worden gebracht, waardoor je gemakkelijk rechtop kunt zitten in bed.

Het voeteneinde van het Elba Royal bed kan tot een hoek van 30 graden omhoog worden gebracht, waardoor je benen ontspannen kunnen rusten in een comfortabele en gezonde positie.

Het Elba Royal ledikant is in hoogte verstelbaar, waardoor verzorging op de juiste werkhoogte kan plaatsvinden. Daardoor is dit bed ideaal voor gebruik als zorgbed.

Het Elba Royal ledikant biedt de mogelijkheid voor een Trendelenburg positie, waarbij zowel het voeteneinde als het hoofdeinde hoger of lager kunnen worden ingesteld.

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Kenmerken Elba Royal ledikant

Optioneel bij het Elba Royal ledikant

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Turkesteen

10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur