Elba Milaan hoog-laag bed

Het Elba Milaan ledikant kan dienen als een hoog-laag bed voor zorgdoeleinden.
Geniet van het gemak en de functionaliteit van een hoog-laag bed in een prachtig nieuw ledikant.

Tecfor Care Elba Milaan Ledikant

Elba Milaan ledikant

De ELBA MILAAN met ledikant is een hoogwaardig tweepersoonsbed met talrijke verstelmogelijkheden en voldoet aan alle moderne comfort- en ergonomische eisen van een zorgbed. Dit bed is verkrijgbaar in 2 eigentijdse en robuuste uitvoeringen, en in maar liefst 15 kleuren met prachtige stoffen en lederstructuren. De ELBA MILAAN met ledikant is ideaal voor gebruik thuis, maar ook zeer geschikt voor toepassing in verpleeghuizen.

Highlights

Elba Milaan ledikant van Tecfor Care

De Elba Milaan biedt flexibiliteit en kan op verschillende manieren geconfigureerd worden:

  • Eenpersoons hoog-laag bed: ideaal voor personen die extra ondersteuning nodig hebben bij het in- en uitstappen van bed.
  • Tweepersoons hoog-laag bed: perfect voor koppels die beiden extra comfort en functionaliteit wensen.
  • Twee losse éénpersoons bedden: ideaal voor meer flexibiliteit of voor toekomstige aanpassingen aan veranderende behoeften.
Met de centrale rem zijn de bedden eenvoudig te verplaatsen en vast te zetten. Bovendien kunnen de bedden moeiteloos worden omgebouwd tot twee losse bedden.
Meest verkocht

Gemak van het Elba Milaan Ledikant

Het rugdeel van het Tecfor Elba Milaan hoog-laag bed kan tot een hoek van 70 graden omhoog worden gebracht, waardoor je gemakkelijk rechtop kunt zitten in bed.

Het voeteneinde van het Elba Milaan bed kan tot een hoek van 30 graden omhoog worden gebracht, waardoor je benen ontspannen kunnen rusten in een comfortabele en gezonde positie.

Het Elba Milaan hoog-laag bed is in hoogte verstelbaar, waardoor verzorging op de juiste werkhoogte kan plaatsvinden. Hierdoor is dit bed een ideaal zorgbed.

Het Elba Milaan ledikant is standaard uitgerust met een Trendelenburg positie. Hierdoor kunnen zowel het hoofdeinde als het voeteneinde hoger of lager worden ingesteld.

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Kenmerken Elba Milaan ledikant

Optioneel bij het Elba Milaan ledikant

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Turkesteen

10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur