Elba Excellent hoog-laag bed

Het Elba Excellent ledikant kan dienen als een hoog-laag bed voor zorgdoeleinden.
Geniet van het gemak en de functionaliteit van een hoog-laag bed in een prachtig nieuw ledikant.

Elba Excellent ledikant

Elba Excellent ledikant

De ELBA EXCELLENT met LEDIKANT is een hoogwaardig tweepersoonsbed met talrijke verstelmogelijkheden en voldoet aan alle moderne comfort- en ergonomische eisen van een zorgbed. Dit bed is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen en maar liefst 14 kleuren, waardoor er voor elke smaak en interieur een passende optie is. De ELBA EXCELLENT met LEDIKANT is ideaal voor thuisgebruik, maar ook zeer geschikt voor gebruik in verpleeghuizen.

Highlights

Elba Excellent ledikant van Tecfor Care

Het Elba Excellent ledikant van TecFor Care biedt een perfecte combinatie van luxe en functionaliteit, waardoor het een droombed wordt voor ultiem comfort en welzijn.

Dit hoogwaardige tweepersoonsbed harmonieert een aantrekkelijk design met een ongeëvenaard niveau van comfort en ergonomie.

Met verschillende verstelmogelijkheden kan het bed moeiteloos worden aangepast aan uw individuele behoeften, waardoor u elke nacht kunt genieten van een rustgevende en verkwikkende slaapervaring.

Meest verkocht

Gemak van het Elba Excellent Ledikant

Het rugdeel van het Tecfor Elba Excellent hoog-laag bed kan tot een hoek van 70 graden omhoog worden gebracht, waardoor je gemakkelijk rechtop kunt zitten in bed.

 
 
 

Het voeteneinde van het Elba Excellent bed kan tot een hoek van 30 graden omhoog worden gebracht, waardoor je benen ontspannen kunnen rusten in een comfortabele en gezonde positie.

Het Elba Excellent ledikant is in hoogte verstelbaar, waardoor verzorging op de juiste werkhoogte kan plaatsvinden. Daardoor is dit bed ideaal voor gebruik als zorgbed.

Het Elba Royal ledikant biedt de mogelijkheid voor een Trendelenburg positie, waarbij zowel het voeteneinde als het hoofdeinde hoger of lager kunnen worden ingesteld.

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Kenmerken Elba Excellent ledikant

Optioneel bij het Elba Excellent ledikant

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Turkesteen

10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

we werden goe voor gelicht

een geweldig advies.
- Opheusden
258 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur