• Bel Ons Op: 0318 512 686
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Ruime keuze bedden & lattenbodems van hoge kwaliteit

Elke nacht een optimale nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden?
Laat je in onze showroom adviseren door 1 van onze experts. Slapen is tenslotte ons vak!

Bedden in alle soorten en maten

Iedereen geniet graag van een goede nachtrust. Daarom is het enorm belangrijk om te zorgen voor een bed dat lekker slaapt. De bedbodem bepaalt voor het grootste deel het comfort van een bed. Kom langs in onze winkel! Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te helpen bij de juiste keuze.

Het geheim van een goede lattenbodem

Een lattenbodem bestaat uit een houten frame met latten erop of erin. Hoe meer latten de lattenbodem heeft, hoe meer ondersteuning hij biedt. Wanneer de lattenbodems nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm bieden ze nog eens extra comfort.

Het perfecte bed voor jouw lichaam

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan
Swissflex logo
Röwa logo

Auping Bedden

Een Auping bed dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis.
10

Service, klantvriendelijkeid en kwaliteit als vanouds.

De nieuwe eigenaar en nieuwe medewerkers hebben de naam Turkesteen, welke jarenlang stond voor goede service, klantvriendelijkheid en kwaliteit, hoog in het vaandel staan. Dat doen ze goed!
- Wageningen
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Service, klantvriendelijkeid en kwaliteit als vanouds.

De nieuwe eigenaar en nieuwe medewerkers hebben de naam Turkesteen, welke jarenlang stond voor goede service, klantvriendelijkheid en kwaliteit, hoog in het vaandel staan. Dat doen ze goed!
- Wageningen
225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Swissflex Lattenbodems

Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding.

Röwa Lattenbodems

Als herboren wakker worden, dat is misschien wel het fijnste gevoel ter wereld. Röwa staat voor het dagelijks opnieuw beleven van dit gevoel.

De aankoop van een bed doe je niet dagelijks en is een beslissing waar je een redelijke tijd mee vooruit moet. Hierdoor vinden wij het dan ook erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt en hier hoort proefliggen in onze ogen zeker bij. Maak een afspraak met één van onze slaapexperts, kom proefliggen in onze winkel en ontvang slaapadvies op maat.

Garanties zijn afhankelijk per merk en per model. De garantie die wij vanuit Turkesteen hier bovenop doen is dat jij altijd kan rekenen op ons deskundig advies. Hierdoor ga jij altijd met de beste slaapoplossing naar huis. Hiernaast bieden wij de volgende garanties:

 

  • Omruilgarantie binnen 30 dagen.*

  • 10 jaar garantie* op alle bodems en matrassen vanaf €500,00 (per item)

  • Kosteloos advies styliste. 

  • Geen voorrijkosten bij de service die wij verlenen.

  • Kosteloos haal/breng service indien het moeilijk is zelfstandig te komen.

  • Advies aan huis, voor iedereen die het prettig vindt thuis te worden voorgelicht.

  • Kosteloos een leenbed bij langere levertijd.

Met de MyScan onderzoeken wij in onze winkel aan de hand van jouw profielscan de ideale opbouw van het matras. Met deze inzichten kunnen we je een ultiem advies geven over welke slaapoplossing past bij jouw lichaam. Plan nu een slaapadvies gesprek in en ontvang slaapadvies op maat.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 18:00 uur (zaterdag tot 17:00 uur). 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.