Auping bij turkesteen

Dromen in Auping-stijl bij Turkesteen
Het Ultieme Slaapcomfort Met Nederlands Vakmanschap

Gewoon het allerbeste

Auping, daar waar dromen werkelijkheid worden op de unieke bedden en boxsprings. Sinds 1888, toen Johannes Auping het merk oprichtte in Deventer, staat Auping garant voor meer dan 130 jaar aan slaapinnovatie en Nederlands vakmanschap. Met een uitgebreide collectie van bedden, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en dekbedovertrekken belooft Auping een ongeëvenaarde slaapervaring.

Highlights

Auping Boxsprings

Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en een stijlvolle slaapervaring bieden Auping boxsprings de perfecte oplossing. Met een combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en eigentijds design beloven Auping boxsprings een oase van comfort. De boxsprings zijn ontworpen met het oog op ondersteuning, ventilatie en een verfijnde uitstraling. Of je nu kiest voor de Auping Criade, Kiruna, Original, of de Prestige, elk model straalt klasse uit en draagt bij aan een slaapkamer waarin design en comfort hand in hand gaan.
Boxsprings

Auping Bedden

Bij het kiezen van een Auping bed zijn er verschillende overwegingen. De gewenste afmetingen, type bodem (vlak of verstelbaar), en de keuze tussen eenpersoons- of tweepersoonsbed spelen een rol. Persoonlijke voorkeuren zoals materiaal en kleur zijn ook belangrijk bij het creëren van het perfecte bed. Met de diverse modellen, waaronder klassiekers zoals de Auping Auronde en de innovatieve Match-collectie, is er voor elk wat wils.
Bedden

Auping matrassen

Meer dan 10.000 drukpunten in de spiraalbodem, in combinatie met DPPS pocketveren matrassen zoals de Auping Original, bieden de juiste ondersteuning en gelijkmatige verdeling van de lichaamsdruk. Met de Comfortslide® kunnen specifieke zones, zoals heup- en schoudergebieden, aangepast worden aan individuele slaap- en comfortwensen.
Matrassen

de Auping die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Turkesteen met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Auping Noa

Ons nieuwste bed Noa is met zijn eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp.

Raak geïnspireerd door Auping  bij Turkesteen

10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
10

Heerlijk bed na deskundig advies

Na een middag deskundig en zeer klantvriendelijk advies onze keuze gemaakt voor een heerlijk bed waar we heel blij mee zijn.
- Veenendaal
262 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Auping’s Historie: Slaapinnovatie en Vakmanschap

Auping werd geboren uit de visie dat een goed uitgeruste wereld een betere wereld is. Sinds de oprichting in 1888 focust Auping zich op het produceren van bedden met aandacht voor detail, het milieu en slaapinnovatie. Een hoogtepunt in de geschiedenis van Auping is de ontwikkeling van de unieke spiraalbodems, ontworpen voor optimale ventilatie en ondersteuning.

Unieke Ventilatie met Auping Spiraalbodems

Auping dankt haar reputatie aan de revolutionaire spiraalbodems. Deze werden voor het eerst geïntroduceerd in 1888 en staan bekend om hun hygiëne en uitstekende ventilatie. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping ervoor dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht. Het is geen toeval dat Auping in 1988 het predikaat ‘Koninklijk’ ontving.

Auping’s Esthetisch en Duurzaam Design

Auping begrijpt dat slapen in een comfortabel en mooi bed essentieel is. Daarom kunnen alle bedden en boxsprings van Auping volledig naar wens worden samengesteld. Met keuzes uit verschillende materialen, stoffen, hoofdborden en kleuren, ontwerp je een bed dat perfect past bij jouw woonsmaak en slaapkamer. Het Auping Design Team zoekt voortdurend naar de juiste balans tussen uitstraling en comfort, met een focus op duurzame productiemethoden en het gebruik van recyclebare materialen.

Auping Bedden: Welk Model Past bij Jou?

Bij het kiezen van een Auping bed zijn er verschillende overwegingen. De gewenste afmetingen, type bodem (vlak of verstelbaar), en de keuze tussen eenpersoons- of tweepersoonsbed spelen een rol. Persoonlijke voorkeuren zoals materiaal en kleur zijn ook belangrijk bij het creëren van het perfecte bed. Met de diverse modellen, waaronder klassiekers zoals de Auping Auronde en de innovatieve Match-collectie, is er voor elk wat wils.

Auping Matrassen: Voor Optimaal Slaapcomfort

Een goede nachtrust is gegarandeerd met Auping matrassen. Door continu onderzoek en gebruik van innovatieve technieken en materialen bieden Auping matrassen een diepe slaap en energieke ochtenden. Verschillende modellen zoals de Auping Maestro, Vivo en Cresto beloven maatwerk, ambachtelijk vakmanschap en duurzaamheid.

Waarom Kiezen voor een Auping Bed?

Auping bedden worden met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Deventer, wat resulteert in een zeer duurzame investering. Met een levensduur van minimaal 15 jaar en een breed scala aan mogelijkheden, biedt Auping een unieke slaapervaring. Testaankoop en de Consumentenbond erkennen de kwaliteit van Auping-matrassen en benoemen ze regelmatig als “Beste uit de Test”.

Auping: Klaar voor de Toekomst

Als pionier in slaapinnovatie en duurzaam design blijft Auping streven naar de hoogste normen. Van het verminderen van de ecologische voetafdruk tot het ondersteunen van lokale gemeenschappen, Auping is vastbesloten om bij te dragen aan een gezondere wereld. Ontdek de wereld van Auping en ervaar zelf waarom Auping synoniem staat voor het ultieme slaapcomfort.

Auping Boxsprings: Luxe en Stijlvol Slapen

Auping boxsprings bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je slaapkamer, maar garanderen ook een uitstekende nachtrust dankzij de innovatieve technologieën die zijn toegepast. Of je nu verlangt naar een zachte, medium of stevige ondersteuning, Auping boxsprings zijn aanpasbaar aan individuele voorkeuren. Ervaar de luxe van Auping boxsprings en geef jezelf de nachtrust die je verdient.

Waarom Auping bij Slaapspecialist Turkesteen

Dromen in Stijl met Auping bij Slaapspecialist Turkesteen

Auping, het merk dat al meer dan 130 jaar synoniem staat voor slaapinnovatie en Nederlands vakmanschap, vindt zijn thuis bij Slaapspecialist Turkesteen. 

1. Auping: Geschiedenis en Toewijding aan Kwaliteit

In 1888 begon Johannes Auping zijn reis naar het creëren van het perfecte bed in Hanzestad Deventer. Het doel was duidelijk: de wereld voorzien van de beste manier van uitrusten. Meer dan 130 jaar later zet Koninklijke Auping deze missie voort met aandacht voor detail, milieu en slaapinnovatie.

 

2. Auping Bedden: Een Wereld van Opties

Of je nu kiest voor de designklassieker Auping Auronde, het automatisch aanpassende Auping Royal ledikant, of een comfortabel Auping Match Wood bed, de bedden van Auping beloven een perfecte combinatie van design en comfort.

3. Auping’s Unieke Spiraalbodems: Optimale Ventilatie

De naam Auping is onlosmakelijk verbonden met de unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed, wat leidde tot het succesvolle spiraalbed. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping ervoor dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht. Geen ander bed ventileert beter!

4. Auping Matrassen: Maatwerk voor Optimaal Comfort

Auping-matrassen, zoals de Auping Original, bieden meer dan 10.000 drukpunten en optimale ondersteuning dankzij DPPS pocketveren. Met de Comfortslide® kunnen heup- en schouderzones aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Het resultaat? Een diepe, comfortabele slaap en een uitgerust ontwaken.

5. Esthetisch en Duurzaam Design: Creëer je Eigen Bed

Bij Auping begrijpen ze dat slapen in een mooi bed bijdraagt aan het slaapcomfort. Daarom kun je alle bedden en boxsprings volledig naar wens samenstellen. Met keuzes in materialen, stoffen, hoofdborden en kleuren ontwerp je een bed dat perfect past bij jouw woonsmaak en slaapkamer.

6. Auping en Duurzaamheid: Cradle to Cradle® Silver Certificaat

Bewust van de impact op het milieu, kiest Auping voor duurzame productiemethoden en materialen. De Auping Essential is zelfs bekroond met het Cradle to Cradle® Silver certificaat. Dit betekent dat het bed volledig recyclebaar is en hoofdzakelijk vervaardigd uit eerlijke, gerecyclede materialen.

7. Welk Auping Bed Past Bij Jou?

Bij het kiezen van een nieuw bed is het belangrijk om rekening te houden met afmetingen, bodemvoorkeuren en persoonlijke smaak. Auping biedt diverse modellen, zoals boxsprings en ledikanten, die je volledig naar wens kunt samenstellen.

8. Auping Prijzen: Investeer in Duurzaam Slaapcomfort

Vaak wordt de vraag gesteld waarom Auping bedden prijziger zijn. Het antwoord ligt in de filosofie achter Auping’s prijzen: maatwerk, vakmanschap en een complete slaapervaring. Met aandacht voor ventilatie, ondersteuning en drukverlaging bieden Auping bedden waar voor je geld, met een levensduur van minimaal 15 jaar.

9. Auping Matrassen: Beste Koop volgens Testaankoop en Consumentenbond

Auping-matrassen, zoals de Dublin en Inizio, zijn uitgeroepen tot “Beste Koop” en “Beste Matras” door zowel Testaankoop als de Consumentenbond. De focus op lichaamsondersteuning, duurzaamheid en slaapcomfort maken Auping-matrassen een investering in een goede nachtrust.

10. Auping bij Slaapspecialist Turkesteen: Ervaar het Zelf

Bij Slaapspecialist Turkesteen nodigen we je uit om de wereld van Auping zelf te ervaren. Ontdek de verschillende modellen, stoffen en mogelijkheden in onze showroom. Onze slaapadviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte Auping-bed voor jouw unieke slaapbehoeften.

Droom groot, slaap Auping. Ontdek het bij Slaapspecialist Turkesteen.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 10.00 - 17.00
Zaterdag 23 december van 10.00 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur